Thuis Over ons

Shijiazhuang Renchun Mesh Equipment Co.,Ltd.

Bedrijfprofiel

Co. van het het Netwerkmateriaal van Shijiazhuangrenchun, Ltd (primitieve naam - de Machinesbedrijf van Hebei Zhengda) is een professionele fabrikant wat in zich product het ontwikkelen, het ontwerpen en machine productie gespecialiseerd is.

 

Met hogere onderzoekende en ontwikkelende capaciteit van moederbedrijf (het materiaalco., Ltd van Shijiazhuang dragend), hebben wij de machine van het het schermlassen van de wigdraad ontworpen.

  

Wij stellen onze cliënt door het perfecte ontwerp, de nieuwe technologie, de praktische functie en de gemakkelijke verrichting tevreden.

Onze machines hebben het octrooi voor onze technologie verkregen.

Onze machineproducten: NC-de machine van het het schermlassen van de omslagdraad, de machine van het het schermlassen van de wigdraad, het lassen van de oliefilter/de ingelaste machine van het het schermlassen en johnson onderzoeken lassenmachine.

  

Met perfecte machines, kunnen wij ook product divers type van het schermmedia: johnson het scherm, het schermcilinder van de wigdraad, de tank van de waterputfilter, het mijnscherm, het schermpaneel, het schermmand, zeefkromming etc.

  

Toepassingsgebruik: De aardolie chemisch industrie, mijnbouw, waterbehandeling, evenals voedsel.

  

Verkoopmarkt:

  

Binnenlandse markt: Heilongjiang, Liaoning, Tianjin, Hebei, Henan, Shandong, Shanghai, Guizhou, Hubei, Shanxi, jiangsu, enz.

  

Buitenlandse markt: de Verenigde Staten, Brazilië, Italië, België, Zuid-Korea, Singapore, Tunesië, Turkije, Rusland, India, enz.

  

Het concept en de dienst van de ondernemingsontwikkeling

  vriendschappelijke samenwerking

  ontwikkeling en innovatie,

  wederzijds voordeel

 

 

 

Welkom vrienden aan onze fabriek, moeten wij uw reis met een waarde van goed maken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Shijazhuang Renchun Mesh Equipment Company is een privé bedrijf. M. Fu is de bedrijfeigenaar die de manager in vroeger genationaliseerd bedrijf is. (Shijiazhuang Bearing Equipment Company)

 

Hij, nemend zijn listig team, begon zijn eigen bedrijf na het opnieuw vormen van staatsbedrijf in 2012.

 

Tijdens deze vier jaar, is de machine van het het schermlassen van de wigdraad uitgevoerd vele foreighlanden, zoals Rusland, Amerika, Korea, Brazilië, Turkije, en enz.

 

Wij zullen nog aandringen op hoogte - kwaliteit, hoge precisie, de beste diensten, en concurrerende prijs.

Shijiazhuang Renchun Mesh Equipment Co.,Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Renchun

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit het schermmachine van de wigdraad voor verkoop Van goede kwaliteit het schermmachine van de wigdraad voor verkoop